Sari la conținut

pariuriplus Cazinou Bonusuri

pariuriplus Logo

Pariuriplus ne bucură cu un număr suficient de bonusuri, diversificate pentru a mulțumi pe toată lumea. În pagina principală a siteului poți găsi atât reclame care te vor ajuta să accesezi direct bonusurile, dar și butonul în formă de cadou ce te duce în pagina dedicată acestora. Din gama disponibilă vei găsi bonusuri de bun-venit, dar și bonusuri ocazionale, în funcție de evenimentele care au loc în acel moment. Poți beneficia, la cele mai multe dintre ele, de rotiri gratuite și de premii surpriză, recomandarea noastră fiind să verifici constant oferta înainte de a juca. Desigur, pentru a putea accesa serviciile cazinoului online este nevoie să ai un cont valid, moment în care poți alege și o ofertă disponibilă noilor jucători.

Bonusuri Cazinou

100% Bonus Până la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Primele 2 depuneri măresc suma depusă cu 100%, până la 2.000 RON cumulat.. Suma minimă depusă trebuie sa fie de 100 RON, respectiv 200 RON, iar la câștigul total se mai adaugă 100, respectiv 200 de rotiri gratuite.

Fă-ți cont și ia bonusul

Rotiri Gratuite Zilnic

Verifică în calendarul săptămânal jocul la care poți revendica rotiri gratuite.

Vreau rotiri gratuite

Participă la turneele zilnice și săptămânale și poți câștiga până la 7.500.000 RON zilnic, respectiv 500.000 RON săptămânal.

Particip la turneu

Bonusuri Pariuri

50% Bonus Până la 500 RON – Ofertă de Bun Venit

Primești 50% din suma depusă prima oară, până la 500 RON.

Fă-ți cont și ia bonusul

Marjă 0%

La meciurile selecționate ai marjă 0%, ai cote mai mari și implicit câștiguri mărite pentru biletele tale.

Profită de marja 0%

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: