Sari la conținut

Mozzart Bonusuri și Coduri Promoționale

Mozzart logo

Mozzart este un operator de jocuri de noroc care a intrat pe piața românească în 2020. De atunci, aceștia au continuat să își îmbunătățească încet-încet oferta pe site, indiferent că vorbim despre cazinoul online sau secția de pariuri sportive. Bineînțeles că o dată cu dezvoltarea jocurilor și pariurilor, nu puteau să neglijeze oferta de bonusuri și promoții. Așa se face că jucătorii pot beneficia de bonusuri la depunere, rotiri și pariuri gratuite, turnee, și multe alte recompense periodice.

 

Bonusuri cazinou Mozzart

Fă-ți cont și folosește codul

Dacă îți faci cont la Mozzart și folosești codul de mai jos, la prima de punere de minim 45 RON vei primi un bonus de 100% până la 2024 RON, și 200 de rotiri gratuite la Curse of the Werewolf Megaways.

Sunt nou și vreau bonusul

Bonus de bun venit până la 1.750 RON

Primele 3 depuneri beneficiază de bonus de 50%, 100% respectiv 200%. Depunerea minimă este de 50 RON.

Depune și primește bonusul

Bonusuri pariuri Mozzart

Bilete câștigătoare chiar dacă nu ies toate pariurile

Mozzart crede în șansa a doua, așa că îți vei primi înapoi miza dacă plasezi un bilet cu minim patru evenimente și unul singur e necâștigător. Cota celorlalte evenimente trebuie să fie mai mare de 29, iar dacă trece de anumite praguri mai mari vei primi mai mult decât ai pariat inițial.

Plasează bilete asigurate la Mozzart

Câștiguri extra cu fiecare eveniment de pe bilet

Mozzart îți oferă oportunitatea să îți mărești câștigurile atunci când plasezi bilete cu multiple evenimente. Poți să îți mărești câștigurile cu 225% atunci când plasezi minim 40 de evenimente de cotă 1.30 sau mai mare. De asemenea, dacă plasezi un bilet cu minim 40 de evenimente de cotă 1.30 sau mai mare și fără pariuri de tip rezultat final, vei primi 1000% mai mult decât ai fi câștigat.

Mărește-ți profiturile cu Mozzart