Home bonusuri Mozzart Bonusuri și Coduri Promoționale

Mozzart Bonusuri și Coduri Promoționale

Mozzart Bonusuri și Coduri Promoționale

Mozzart este un operator de jocuri de noroc care a intrat pe piața românească în 2020. De atunci, aceștia au continuat să își îmbunătățească încet-încet oferta pe site, indiferent că vorbim despre cazinoul online sau secția de pariuri sportive. Bineînțeles că o dată cu dezvoltarea jocurilor și pariurilor, nu puteau să neglijeze oferta de bonusuri și promoții. Așa se face că jucătorii pot beneficia de bonusuri la depunere, rotiri și pariuri gratuite, turnee, și multe alte recompense periodice.

 

Bonusuri cazinou Mozzart

Surprize zilnice la Cursa Cadourilor

În fiecare zi în perioada 1-24 Decembrie poți beneficia de premii neașteptate, iar pe 25 Decembrie, Moșul îți aduce cu siguranță o surpriză pe gustul tău. Verifică zilnic calendarul cu premii.

Vreau surpriza de astăzi

Happy Hours Pragmatic 5 of a Kind

În fiecare joi, între 17:00 și 23:00, mizează doar 1 RON la jocurile participante și ai șansa să câștigi până la 1000 RON pe zi sau 5000 RON, pentru întreaga lună.

E joi – vreau să câștig

Reload Bonus

Între 25 și 27 Decembrie, poți beneficia de un bonus de 200%, până la 500 RON, la depunerile tale. Pe lângă asta, vei primi și 50 de rotiri gratuite la John Hunter and and the Book of Tut Respin.

Între 28 și 30 Decembrie, bonusul va fi de 150%, tot până la 500 RON, rotirile gratuite fiind în număr de 200, la jocul Slotomoji.

Depune și câștigă

Campionatul Noului An

Între 31 Decembrie și 2 Ianuarie, Mozzart pornește cursa pentru marele premiu de 4000 EUR. Suma va fi împărțită între primii 20 de jucători, în funcție de sumele pariate la jocurile oferite de Spinomenal, Habanero și GreenTube.

Intru în campionat

Bonus de bun venit până la 1.750 RON

Primele 3 depuneri beneficiază de bonus de 50%, 100% respectiv 200%. Depunerea minimă este de 50 RON.

Depune și primește bonusul

Rotiri gratuite folosind codul promoțional

Revendică imediat 200 de rotiri gratuite la jocul Cyber Wolf.

Bonusuri pariuri Mozzart

Bilete câștigătoare chiar dacă nu ies toate pariurile

Mozzart crede în șansa a doua, așa că îți vei primi înapoi miza dacă plasezi un bilet cu minim patru evenimente și unul singur e necâștigător. Cota celorlalte evenimente trebuie să fie mai mare de 29, iar dacă trece de anumite praguri mai mari vei primi mai mult decât ai pariat inițial.

Plasează bilete asigurate la Mozzart

Câștiguri extra cu fiecare eveniment de pe bilet

Mozzart îți oferă oportunitatea să îți mărești câștigurile atunci când plasezi bilete cu multiple evenimente. Poți să îți mărești câștigurile cu 225% atunci când plasezi minim 40 de evenimente de cotă 1.30 sau mai mare. De asemenea, dacă plasezi un bilet cu minim 40 de evenimente de cotă 1.30 sau mai mare și fără pariuri de tip rezultat final, vei primi 1000% mai mult decât ai fi câștigat.

Mărește-ți profiturile cu Mozzart
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/mozzart-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/mozzart-logo.png" width="300" height="174" alt="Mozzart Bonusuri și Coduri Promoționale">