HomebonusuriMozzart Bonusuri și Coduri Promoționale

Mozzart Bonusuri și Coduri Promoționale

Mozzart este un operator de jocuri de noroc care a intrat pe piața românească în 2020. De atunci, aceștia au continuat să își îmbunătățească încet-încet oferta pe site, indiferent că vorbim despre cazinoul online sau secția de pariuri sportive. Bineînțeles că o dată cu dezvoltarea jocurilor și pariurilor, nu puteau să neglijeze oferta de bonusuri și promoții. Așa se face că jucătorii pot beneficia de bonusuri la depunere, rotiri și pariuri gratuite, turnee, și multe alte recompense periodice.

 

Oferte

Bonusuri cazinou Mozzart

Bonus de bun venit 100% până la 1.500 RON

Înregistrează-te la Mozzart și revendică bonusul de bun venit. Acesta îți aduce 100% în plus din prima depunere până la 1.500 RON și 55 de rotiri gratuite pe jocul Sweet Bonanza. Minimul pe care îl poți depune este 33 RON.

Bonusuri pariuri Mozzart

Bonus de bun venit până la 1.750 RON

Revendică bonusul de bun venit de până la 1.750 RON pentru primele trei depuneri atunci când îți creezi cont la Mozzart. Fiecare depunere succesivă pe care o faci îți va dubla bonusul primit, ultima aducându-ți până la 1.000 RON extra.

Plasează acum pariuri cu bonusul tău

Bilete câștigătoare chiar dacă nu ies toate pariurile

Mozzart crede în șansa a doua, așa că îți vei primi înapoi miza dacă plasezi un bilet cu minim patru evenimente și unul singur e necâștigător. Cota celorlalte evenimente trebuie să fie mai mare de 29, iar dacă trece de anumite praguri mai mari vei primi mai mult decât ai pariat inițial.

Plasează bilete asigurate la Mozzart

Câștiguri extra cu fiecare eveniment de pe bilet

Mozzart îți oferă oportunitatea să îți mărești câștigurile atunci când plasezi bilete cu multiple evenimente. Poți să îți mărești câștigurile cu 225% atunci când plasezi minim 40 de evenimente de cotă 1.30 sau mai mare. De asemenea, dacă plasezi un bilet cu minim 40 de evenimente de cotă 1.30 sau mai mare și fără pariuri de tip rezultat final, vei primi 1000% mai mult decât ai fi câștigat.

Mărește-ți profiturile cu Mozzart
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/mozzart-logo.png">