Sari la conținut

Magnumbet Bonusuri și Coduri Promoționale

Magnumbet este un operator de jocuri de noroc intrat pe piața românească online în anul 2021. Printre serviciile oferite de ei se regăsesc atât pariuri sportive pre-meci sau live cât și jocuri de cazinou virtuale sau live. Ambele secții ale site-ului vin cu propriile bonusuri care sunt disponibile utilizatorilor după ce își creează contul. Secția de pariuri sportive oferă un bonus de bun venit atrăgător care iți dublează prima depunere. Magnumbet mai oferă pariorilor săi și promoții ce constau în cote mărite pe anumite evenimente și rezultate. Având în vedere faptul că deja oferă cote foarte competitive, acest aspect nu poate decât să îi bucure pe jucătorii care sunt mereu în căutarea celor mai bune cote de pariuri.

Cazinoul nu se lasă nici el mai prejos, oferind unul dintre cele mai mari bonusuri de bun venit disponibile printre cazinourile online ce operează în România. În plus, fiți pe faza după ofertele și bonusurile periodice pe care le mai oferă site-ul ocazional.

Bonusuri cazinou Magnumbet

Până la 3.300 RON bonus de bun venit

Înregistrează-te acum pe Magnumbet și fă-ți prima depunere în secția Casino pentru a beneficia de bonusul de 100% până la 1.000 RON. Vrei și mai mult bonus? Nicio problemă, Magnumbet iți oferă încă 100% până la 800 RON la a doua depunere, 75% până la 750 RON la a treia depunere, 50% până la 500 RON la a patra depunere și 25% până la 250 RON la a cincea depunere. Ce mai aștepți?

Bonusuri pariuri Magnumbet

100% bonus de bun venit până la 1.000 RON

Fă-ți cont acum pe Magnumbet că să poți beneficia de oferta de bun venit disponibilă în secția Pariuri. Tot ce trebuie să faci este să depui minim 20 RON în contul tău pentru a primi încă o data suma depusă sub forma de bonus.

Cote mărite zilnic prin Cota Magnum

Plasează acum pariuri pe cele mai tari evenimente la cele mai bune cote disponibile pe piață mulțumită ofertei Cota Magnum de la Magnumbet.

Câștiguri extra cu fiecare eveniment de pe bilet

Plasează-ți acum biletul de pariuri și Magnumbet te răsplătește cu extra câștiguri în funcție de numărul evenimentelor de pe bilet. Obține de la 3% extra câștig pentru patru evenimente plasate până la 160% atunci când ai 26 sau mai multe evenimente pe bilet.

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: