Sari la conținut

Favbet Bonusuri și Coduri Promoționale

Favbet logo

Favbet este un site pentru pariuri sportive online, care spre deosebire de multe site-uri din acest mediu a ales să nu se extindă pe piața de cazinou online sau poker online, iar prin urmare să ofere doar pariuri sportive. Lucrul acesta le dă posibilitatea să ofere servicii mai bune deoarece se pot concentra mai bine pe pariurile sportive din moment ce nu au alte secțiuni de întreținut. Asta pare să fie cazul cel puțin la Favbet, deoarece chiar vedem că aici serviciile oferite sunt foarte bune. Favbet dedică mult timp serviciilor pentru clienți, ceea ce se reflectă prin numărul foarte mare de metode de contact, de la apel web la contact prin Viber sau Whatsapp, Favbet oferă cele mai multe metode de contact pe care le-am văzut până acum. Serviciul pentru clienți și interfața ușoară de folosit a site-ului par să fie punctele forte prin care se diferențiază Favbet de alte site-uri, iar aici din păcate nu putem include promoțiile, deoarece nu se oferă foarte multe în comparație cu alte site-uri.

Bonusuri pariuri Favbet

Bonus de la 3% la 100% în funcție de numărul de pronosticuri corecte

La Favbet primești bonus de până la 100% pe bilet combinat care conține cote de minim 1.20. Bonusul este mai mare cu cât mai multe pronosticuri corecte ai făcut.

Câștigă mai mult dacă ai minim 3 proosticuri corecte

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: